Wizzkidz! Club Den Helder

De Wizzkidz! Club is voor kinderen van 8 tot 12 jaar die nieuwsgierig zijn naar allerlei nieuwe, creatieve technieken met moderne media. De Wizzkidz! Club wordt in samenwerking met Triade Den Helder uitgevoerd.

Programma
Het programma bestaat uit 8 lessen. Na afloop van een lessenserie kun je opnieuw inschrijven voor een serie. Er zijn drie series per jaar en deze zijn allen verschillend. Je kunt dus meerdere malen deelnemen. In  het MediaLab met mooie Imac computers ga je allerlei programma's uitproberen en er coole creatieve dingen mee maken. Zo ga je animatiefilms maken, stripboek, digitale poster, ringtone en nog veel meer. Ook leer je beter met de computer omgaan. Dat is mooi handig voor thuis en op school. Na afloop van elke serie lessen krijg je alle gemaakte werk mee op je USB-stick.

Deelname
Meedoen met de Wizzkidz Club kost € 49,50 voor 4 lessen van elk 1,5 uur. Alle materiaal en gebruik van apparatuur en gereedschap is inbegrepen. De werkstukken krijgen de kinderen na afloop mee naar huis of worden per mail gestuurd. Elk kind krijgt een diploma van de Wizzkidz Club.

Groep
De grootte van de groep is maximaal 10 kinderen. De bijeenkomsten vinden plaats in Centrum voor Kunsteducatie Triade te Den Helder. De gecertificeerde docent voor de Wizzkidz Club in Den Helder is Suzanne van Koolwijk.

 

Informatie

Aantal lessen: 4
Dag: woensdag
Tijd: 14.30 u - 16.00 u
Deelnemers: max. 10
Leeftijd: 8 tot 12 jr.
Kosten: € 49,50
Locatie: Triade Den Helder
Start: 14 maart 2018