MovieKidz!

Moviekidz! is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die nieuwsgierig zijn naar de  creatieve technieken die komen kijken bij het maken van een animatiefilm

Programma
Het programma bestaat uit 4 lessen. Na afloop van een lessenserie kun je als je wilt opnieuw inschrijven voor een serie. Je gaat leren hoe je met een goed verhaal dat je zelf bedenkt een animatiefilm gaat maken. Je leert een storyboard maken: een soort stripboek waarin de scènes van de film staan beschreven.

Daarna ga je aan de slag met het opnemen van je animatiefilm. Dat is een precies werkje en vraagt heel veel tijd. Maar als je daarmee klaar bent dan kun je allerlei geluidseffecten gaan toevoegen en je film afmonteren.

Natuurlijk hoort bij een echte film een mooie filmposter en natuurlijk een voorstelling waarin we alle films gaan bekijken. Dan is ook iedereen welkom. Films zetten we op de website en je kunt alles mee nemen op je USB-stick of downloaden

Deelname
Meedoen met de Moviekidz kost € 65 voor 8 lessen van elk 1,5 uur. Alle materiaal en gebruik van apparatuur en gereedschap is inbegrepen. De werkstukken krijgen de kinderen na afloop mee naar huis.

Groep
De grootte van de groep is maximaal 10 kinderen. De bijeenkomsten vinden plaats in de Nieuwe Nes, naast de Kinderboerderij. De gecertificeerde docent voor de MovieKidz activiteiten in Schagen is Suzanne van Koolwijk.

 

Informatie

Aantal lessen: 4
Dag: vrijdag
Tijd: 16.00u - 17.30u
Deelnemers: max. 10
Leeftijd: 8 t/m 12 jr.
Kosten: € 30
Locatie: Nieuwe Nes
Data: 16, 23 sept. en 7,14 okt.