suzanne200.jpg

Hallo,

ik ben Suzanne van Koolwijk en eigenaar van Kidzstudio. Als docent fotografie en nieuwe media geef ik al jaren lessen met camera en computer aan kinderen en volwassen. Ik doe dit in het reguliere onderwijs en in het volwassenenonderwijs op diverse creativiteitscentra. Creatief omgaan met de mogelijkheden van computer en tablet is altijd een uitdaging geweest en motiveert me dagelijks bij de lessen die ik geef. Ik ben vanuit die activiteit ook officieel gecertifieerd Digital Creator BCS en door Apple benoemd als Distinguished Educator. 


Wat we doen

Het Kidzstudio programma is samengesteld uit activiteiten speciaal voor scholen en onderwijsinstellingen. Daarnaast hebben we projecten en thema-ctiviteiten die voor meerdere doelgroepen geschikt zijn. In twee clubs kunnen kinderen in hun vrije tijd deelnemen aan een creatief en vernieuwend programma in onze eigen werkruimten. Ook kun je Kidzstudio activiteiten voor kinderfeestjes boeken.

Alle activiteiten worden door de leerlingen zelfstandig uitgevoerd. Alleen op die manier wordt inzicht verkregen in alle werkzaamheden en leren ze de benodigde vaardigheden. 


Portfolio

Kijk hier voor een overzicht van scholen waar we de afgelopen jaren projecten voor hebben uitgevoerd.

 

.